Om extra glans te geven aan de eindejaarsfeesten kan u bij restaurant Oud Walle terecht voor diverse afhaalgerechten. U kan kiezen voor het feestmenu of zelf een menu samenstellen uit de keuzegerechten.

 

WANNEER?

Op kerstavond, kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag

 

PRAKTISCH

Bestelling via e-mail (info@oudwalle.be), met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. U krijgt bevestiging per mail met informatie over de betalingswijze. De gerechten zijn af te halen in het restaurant. Mits een kleine meerprijs kan ook thuis geleverd worden.

 

FEESTMENU: 48 euro p.p.

 

3 hapjes per persoon naar keuze

***

St.Jacobsoester en varkenswang, knolselder, graantjesmosterd, Goedendag Donker

***

Hertenkalf, spruitjes, Schone van Boskoop, aardappelkroketjes

***

Chocolade, vanille en gezouten karamel

 

KEUZEGERECHTEN

 

Hapjes: 2,5 euro per stuk

Zalm "Gravad lax", pastinaak en pijnboompitten

Tartaar van Belgisch Witblauw, rammenas, wasabi

Kalfsbil, wortel, sjalot, Belgian pickles

Charlotteaardappel, gerookte paling, groene kruiden

Butternutpompoen, koningsdorade, waterkers en Vlaskaas

 

Oesters: 1,8 euro per stuk

Zeeuwse creuses, opengemaakt en geserveerd met oesterbrood en citroen

 

Voorgerechten

Charlotteaardappel, garnaaltjes, tuinkruiden, zure room - 16 euro p.p.

St. Jacobsoester en varkenswang, knolselder, graantjesmosterd, Goedendag Donker - 16 euro p.p.

Bosduif en ganzenlever, bietjes, stoofappel - 15 euro p.p.

Grietbot en kreeft à la nage, krokante groentjes - 19 euro p.p.

 

Hoofdgerechten

Zeebaars, spinazie en ricotta, portobello - 22 euro p.p.

Hertenkalf, spruitjes, Schone van Boskoop, arrdappelkroketjes - 22 euro p.p.

Bladerdeegje van fazant, witloof en aardpeer - 20 euro p.p.

Kalfslende, peultjes, bospaddenstoelen, Duchesseaardappel - 21 euro p.p.

 

Nagerechten

Enkele hoevekaasjes, compote van appel, kramiek - 8.5 euro p.p.

Chocolade, vanille en gezouten karamel - 6,5 euro p.p.

Koffie, chocolade en hazelnoot - 6,5 euro p.p.

Vijg, amandel en speculoos - 6 euro p.p.