OUD WALLE STOPT

Beste klant

Tot onze spijt moeten we u meedelen dat we besloten hebben om Oud Walle stop te zetten.

Dit is een beslissing waarvoor we uiteraard niet over één nacht ijs zijn gegaan. Verschillende beweegredenen liggen aan de basis ervan. Oud Walle was jarenlang actief als gastronomisch zakenrestaurant. De laatste jaren deed zich een verandering voor binnen dat landschap waardoor zakenlunches over de middag minder gebruikelijk werden. Die evolutie deed ons vorig jaar al besluiten om over de middag niet meer te openen.

Om onszelf te heroriënteren, namen we in 2020 het initiatief om in onze thuisgemeente Marke lunchbar Kostba(a)r te openen. In een gemoedelijke en losse sfeer kan u er in de Kloosterstraat terecht voor lekkere en betaalbare gerechten. De Coronacrisis verplichtte ons ertoe om ons nieuwe project te starten met afhaalmaaltijden, een formule die intussen erg succesvol geworden is, getuige de vele eindejaarsmenu's die we eind vorig jaar mochten verwerken.

Het succes van Kostba(a)r en de grote onzekerheid wanneer we Oud Walle opnieuw zullen mogen opstarten en of het nog weer wordt als tevoren, hebben ons nu doen besluiten om ons volledig op Kostba(a)r te richten. Uiteraard is dit geen gemakkelijke en prettige beslissing. Met Oud Walle hadden we een trouw en fijn publiek dat we vast en zeker zullen missen. We willen u dan ook oprecht bedanken voor uw jarenlange bezoek aan ons restaurant.

Tegelijkertijd willen we u meteen uitnodigen om een bezoekje te brengen aan onze nieuwe zaak in Marke. De chef-kok blijft dezelfde en dus kan u blijven rekenen op lekker eten van een gastronomisch niveau. Alleen de formule is er anders: we kiezen voor een losse sfeer met betaalbare gerechten en ook de mogelijkheid tot lichtere broodmaaltijden.

Een aantal klanten beschikken waarschijnlijk nog over waardebonnen voor Oud Walle. De bonnen uit 2019 en 2020 blijven nog één jaar (tot eind 2021) geldig bij Kostba(a)r Marke.

Ga gerust een kijkje nemen op www.Kostbar-marke.be . Hopelijk mogen we u snel opnieuw verwelkomen in Marke.

Nogmaals dank voor uw jarenlang trouw bezoek. Het ga u goed.

Graag tot binnenkort,

 

Frederik en Els Desmet-Deklerck.