SMAKEN EN KLEUREN SEPTEMBER

Zeebaars, tomaat en aubergine "Indian Summer"
***
Varkenskop en beenham, knoldelder, eekhoorntjesbrood
***
Wilde eend Colvert, butternutpompoen, honing en walnoot
 
Of: Noordzeevis volgens marktaanbod
***
Appel, amandel en vanille
Broodpudding en paarse vijg, sinaalsappel, ijs van oranjebloesem
Of
Livarot en Medjoul dadels, Luikse stroop (+ 5 euro)
 
60 euro per persoon
 
 

SMAKEN EN KLEUREN OKTOBER

Makreel, knolselder, amandel en rucola
***
Griet, wortel en ajuin, bouillon van kalfsschenkel
***
Bosduif, ganzenlever en peperkoek, appel, rode biet
of
Noordzeevis volgens marktaanbod
***
Bretoens zanddeeg, mango en citrusfruit
of
Fourme d'Ambert, venkel en sinaasappel (+ 5 euro)
***
60 euro per persoon