SMAKEN EN KLEUREN #HORECACOMEBACK

Belgisch Witblauw, avocado, tomaat, rode ui
***
Rog, bouchotmossel, dooierzwam en artisjok
***
Kalfslende en kalfsstaart, rucola, puntpaprika en dragon
 
Of: vis van de dag
***
Perzik, framboos en citroentijm
Chocolade, passievrucht en zwarte sesam
 
60 euro per persoon
 
Enkele hoevekaasjes: een supplement van 15 euro
Kaas i.p.v. dessert: een supplement van 7 euro
 
Dit menu wordt geserveerd:
- op vrijdagavond 12, 19 en 26 juni en 3, 10 en 17 juli;
- op zaterdagavond 13, 20 en 27 juni en 4, 11 en 18 juli;
- op zondagmiddag 14 juni.
 
Wegens de opgelegde coronamaatregelen kan reserveren enkel via mail: info@oudwalle.be En betalen kan alleen elektronisch. In het restaurant treffen we alle nodige veiligheidsmaatregelen.
 
 
 
 

SMAKEN EN KLEUREN AUGUSTUS 2020

Kabeljauw en gerookte paling, venkel, tomaat en olijf
***
Noordzeegarnaal, polderaardappel, karnemelk, amandel
***
Duif en kalfszwezerik, risotto, dooierzwam, tuinboon, rode wijn en sjalot
Of
Noordzeevis volgens marktaanbod
***
Rood fruit, limoen, meringue
Chocolade, karamel, Maldon Sea Salt
 
60 euro p.p.
Enkele hoevekaasjes: een supplement van 15 euro
 
Deze menu wordt geserveerd:
- op vrijdagavond 7, 14 en 28 augustus
- en op zaterdagavond 8, 15, 22 en 29 augustus.
 
Reserveren bij voorkeur via e-mail: info@oudwalle.be
Wegens de opgelegde coronamaatregelen kan betalen enkel elektronisch.
In het restaurant treffen we alle nodige veiligheidsmaatregelen.